Koken met VOC-specerijen en stroopwafels

Leuk idee: een kookworkshop volgen bij DE DUTCH COOKING EXPERIENCE. Amsterdamse toeristen krijgen hier de kans om te leren koken met oer-Hollandse producten zoals stroopwafels, VOC-specerijen en Old Amsterdam kaas.

De gasten worden ontvangen met een Hollands drankje en een hapje. Na de ontvangst wordt een Nederlands getint driegangenmenu bereid onder leiding van een chef-kok. Denk aan een hamburger met uitsluitend Hollandse ingrediënten en een appeltaartje met stroopwafel.

Over de Dutch Cooking Experience De Dutch Cooking Experience is gelegen net buiten het centrum, aan de zuidkant van Amsterdam, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, touringcar en rondvaarboot.

www.dutchcookingexperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.